Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Equina Lovasfarm PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
2010. április 14. szerda, 20:13
Weboldal: www.lovasfarm.com

Szeretettel köszöntjük az Equina Lovasfarmon!

Az Equina Lovasfarm Budapesthez közel, Ócsán egy 11 hektáros bekerített területen fekszik, az Ócsai Tájvédelmi Körzet mellett. 2006-ban nyitotta meg kapuit. Parkosított, erdővel, mezővel tarkított természeti területen lévő új lovaslétesítmény, mely az EU-s szabványoknak megfelelően épült. Az építésnél, és most a működés során törekszünk arra, hogy az idelátogató kicsik és nagyok, illetve a farmon élő lovak és egyéb állatok kétség kívül élvezhessék a nyugalom, a béke és a jólét szigetét. Nemcsak lovainknak, állatainknak biztosítunk maximálisan jó körülményeket, hanem a létesítmény infrastruktúrája (3 karbantartott talajú kinti pálya, 24x48m-es fedeles lovarda, legelők, karámrendszerek, fedett jártatógép, automata kinti, benti locsolórendszer, kultúrált szociális helyiségek, komoly akadálypark, stb.) is lehetővé teszi a legmagasabb szintű teljesítmény kihozását a lovakból és lovasokból, ami a versenysport nélkülözhetetlen feltétele. A lovak biztonsága, kiegyensúlyozottsága és jóléte mellett törekszünk jó egészségi állapotuk megőrzésére, esetleg javítására is. A ló egyéni igényeihez igazított takarmányozás is ezt szolgálja.

A farm célja még, hogy ide látogatva minél többen ismerhessék meg közelről az állatok és a lovak világát, az állatok és a lótartás rejtelmeit, így a későbbiekben a gyermekek ne csak megszeressék, hanem felelősségteljesen gondozzák is őket. Kisállatsimogató (ormányosmedvék, mosómedvék, nyuszik, kakadu, díszmadarak, kecskék és még sokan mások), játszóvár, halastó, nyaranta íjászpálya teszi még gazdagabb élménnyé a kikapcsolódást.

Lovasoktatásunk során tapasztalt, nyugodt és jól képzett lovak, türelmes, segítőkész oktatók várják a tanulni vágyó kicsiket és nagyokat. Az egészen picik 1,5 éves kortól pedig pónilovakon sétálgatva szokhatnak hozzá játékosan a lovagláshoz, az egyensúly és a jó testtartás kifejlesztése mellett. Haladó lovasaink szakirányú oktatásban (díjugratás, díjlovaglás, westernsportok) is részesülhetnek a szakma legjobbjaitól, tehetséges gyerekeknek pedig versenyzési lehetőséget kínálunk az Equina Lovas Sportegyesület színeiben.
Nyaranta és iskola szünetekben lovas táboraink nagyon népszerűek a gyermekek körében. Díjmentesen látogatható Nyílt Családi Lovasnapunkra (2010. május 16.) és egyéb lovas rendezvényeinkre, versenyeinkre érkezők még nagyobb bepillantást nyerhetnek a lovak sokoldalúságába és a lovas világ rejtelmeibe.
Lovasfarmunk kultúrált környezete sok óvodának, iskolának vagy családos rendezvénynek, kirándulásoknak is méltó helyszíne.

Várunk szeretettel mindenkit, aki lovagolni szeretne vagy akár csak kirándulni, sétálgatni és a természetben, állatok között élvezni a madárfütyürészést, a lónyerítést, a természet csendjét és nyugalmát.
Bővebb információért is forduljon hozzánk bizalommal.
 
Equina Lovasfarm

További információ:
Simó Anikó 06-30-335-99-47
Blénesi László: 06-30-692-26-13
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.lovasfarm.com


Bértartás az Equina Lovasfarmon

Az Equina Lovasfarm az alábbiakat kínálja bértartóinak:

Equina Lovasfarm 1. A 11 hektáros körbekerített, erdős-mezős parkosított terület Bp.-hez és betonúthoz közel, de mégis az út zajától és forgalmától távol, egy erdősáv mellett eldugva fekszik, így az állatok teljes nyugalomban és biztonságban, szmogmentes környezetben élvezhetik természetes körülmények közepette a farm kényelmét.

2. A lovak elhelyezése kényelmes angol boxokban történik, így a ló egész nap a friss levegőt szívja a szalma finom pora helyett és kedvére nézegethet, ha boxfogságra van ítélve. A boxok alja akácrönkből van lerakva, mely egészséges és nem hideg a lovak lábának, a kaparós lovak patáját sem koptatja. A boxok naponta ki vannak trágyázva és szárítva. Minden boksz sótartóval, nyalósóval és elzárható önitatóval van felszerelve. Ezen kívül rusztikus belső boxaink is vannak elsősorban légzőszervi problémával rendelkező lovak számára, illetve lehetőség van ridegtartásra is, kis fedett házakkal, mely véd az esőtől és a széltől.
 
Equina Lovasfarm3. Napközben a lovak reggel 7-től estig karámokban vagy a 2 db 4 hektáros váltott legelőn vannak. Patkós lovak, versenylovak, antiszociális lovak, mének  egyszemélyes füves karámokban kerülnek elhelyezésre, melyek mérete változó, de minimum 200 nm, hogy a lovak kedvükre élvezhessék a mozgás szabadságát. Pónik részére speciális füves, erdős pónikarám is található. A kehes lovakat pedig erdős és locsolható karámban helyezzük el. A túlzott napsütés ellen a legelőt határoló erdősáv vagy a fedett beállók védik őket. A szilárd akácfa karámok mellett villanypásztorrendszer gondoskodik még a lovak biztonságáról. A karámokat is rendszeresen takarítjuk. Minden karámban folyamatosan van víz és széna is a lovak előtt. A legelők és a karámok a téli hidegben és hóban is biztonságosak, a homokos talaj jó minősége miatt nincsenek göröngyök a talajban, amik megfagynának, és belelépve komoly szalagsérüléseket okozhatnak a lovaknak.

4. Csak első osztályú (energiafű mentes) takarmányt szolgálunk fel, melyet a lovak méretéhez, korához, munkájához, egészségügyi állapotához igazítunk. (zab csak áztatva és korpával keverve, szemesen vagy roppantva, fűszéna, lucerna, alomnak aranysárga búzaszalma vagy pormentes szecskaalom, lenmag, étrendkiegészítők, sárgarépa, dinnye). A tápok és kiegészítők számára egy speciális száraz helyiség biztosított. Mivel nálunk minden ló mást és más adagban eszik, ezért egy ember csak az etetésért felelős.

Equina Lovasfarm 5. A lovak képzése történhet körkarámban, a 3 kinti pálya valamelyikén: 60x100 m-es teljes akadályparkkal felszerelt homokos talajú pályán vagy díjnégyszögben vagy kezdőbb lovasok részére még 2 kisebb pálya is biztosított. A pályák talaját folyamatosan karbantartjuk, talajuk nem töltött homok, így nem mély és a vízelnyelő képessége is jó. Westernesek csúszni is tudnak. Akik a túrázás és tereplovaglás hívei, a kaputól kezdődő szinte korlátlan, homokos talajú erdős, mezős terep látványa az egész napi problémát feledtetni tudja. Több irányba lehet túrázni, Lajosmizséig szinte autóútat sem kell keresztezni, vagy az Ócsai Tájvédelmi Körzet hatalmas, látványban gazdag területe is csábítja a lovaglás szerelmeseit.

6. A távirányításos pálya- és karámvilágítás rendszer este, munka után is szinte nappali fényt tud varázsolni. A területet, pályákat, behálózó automata locsolórendszer gondoskodik a pormentes talajról, így óvja a lovak és lovasok egészségét. Ne feledjük a por nyelése kehességhez vezethet. Természetesen a lójártató és a fedeles lovarda is rendelkezik világítással és automata locsolórendszerrel.

7. Ha elutazol, nem tudsz kijönni lovadhoz vagy kijössz, de lovaglás helyett inkább a csendet, nyugalmat és természetet szeretnéd élvezni, lovad biztonságos lemozgatásáról a fedett, locsolórendszerrel ellátott lójártató gondoskodik, mely kondiba hozza vagy tartja lovadat, izmait, izületeit és gondoskodik lovad folyamatos mozgatásáról, hogy ha csak ritkán tudsz kijönni, akkor is tudd nyugodt lóval élvezni a lovaglást. A lovak a legnagyobb hidegben és legkeményebb télben, hóban, esőben is biztonságosan tudnak benne puha talajon dolgozni. Másrészt a kólika megelőzésében is nagy szerepet játszik.

8. A 24x48 m-es vadonatúj fedeles lovarda mind a lovak, mind a lovasok kényelmét szolgálja, akár lovat lemozgatni, lovagolni, ugrómunkát végezni vagy szabadon ugratni szeretnél. A talajt rendszeresen karbantartjuk, az automata locsolórendszer pedig gondoskodik a pormentességről. Fagy, eső vagy szélvihar esetén élvezhetővé és biztonságossá teszi a munkát. 

9. A lovakat, lovasokat kiszolgáló szociális helyiségekhez tartozik 3 kikötő, patamosó, eső esetén fedett kikötőhelyek, 3 külön nyerges, a bértartóknak zárható nyergesszekrényekkel, öltöző zárható öltözőszekrényekkel, WC-k, tusolók, és társalgó hűtővel, mikroval, természetesen minden fűtve. A belső aszfalt útrendszer gondoskodik, hogy minél kényelmesebben, sármentesebb tudjál a lovardán belül közlekedni. A pihenni vágyókat vagy éppen a táborosokat egy faház várja minden oldalról panorámás kilátással a legelésző vagy éppen dolgozó lovakra.

Equina Lovasfarm 10. Az unatkozó szülők vagy hozzátartozók kellemesen elüthetik az időt a büféterületen is, ahol lovasbolt választékából mazsolázhatnak, nap esetén árnyék, eső esetén fedett tető védi őket. Földi sakk, az apróságokat pedig homokozó és játszóvár várja, esetleg túrázhatnak egyet a parkosított farm területén, megnézhetik a kisállatsimogató állatait (ormányos medvék, kakadu, kecskék, vietnámi malac, mosómedvék, görény,, különböző nyúlfajták, stb.) vagy esetleg horgászhatnak a lovasfarm tavában.

11. Versenyek esetén fedett nevezési hely és zsűritorony bitosítja a versenyzők, bírók kényelmét. Hivatalos ugróversenyeket, Gyermek országos minősítő fordulókat rendezünk díjlovas, ugró és ügyességi kategóriákban. A versenyek során szinte korlátlan mennyiségű lószállítót és embert tudunk fogadni. Egyébként lehetőség van felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt az egyesület színeiben is versenyezni.

12. A lovakat és lovasokat a bértartási szerződés védi. Lovasoktatásra és haladóknak szakági edzésekre is van lehetőség elsősorban díjugratás, western és díjlovaglás területén. Állandó állatorvos- és kovácsfelügyelet biztosított, de aki szeretné, természetesen hozhat is magával edzőt vagy más szakembereket. A farmon csak oltott és rendszeresen féreghajtott lovak lehetnek. A lovászok lószerető, nem kiabáló, kultúrált emberek.

Equina Lovasfarm

További információ:
Simó Anikó 06-30-335-99-47
Blénesi László: 06-30-692-26-13
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.lovasfarm.com


Lovasoktatás az Equina Lovasfarmon

Equina Lovasfarm Az Equina Lovasfarmon lovasoktatásunk során a kezdők és haladók egyaránt megtalálhatják továbbfejlődésük útját. Tapasztalt, nyugodt, szelíd lovak várják vendégeinket a legkisebb póni mérettől egész a nagy lovakig. Oktatóink mind minimum érettségivel rendelkező, gyerek- és emberszerető, türelmes, világosan és érthetően beszélő emberek, akik lovasportokban versenymúlttal rendelkeznek. Nemcsak beszélnek róla, hanem értik szakmájukat és ha kell, felülve meg is mutatják az esetleges hibákat vagy technikákat.

Oktatásunk során nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az alapok elsajátítására, ami nélkülözhetetlen a jó ülés és a biztonságos lovaglás kialakításához. Ez azt jelenti, hogy addig nem engedjük el futószárról a tanulót, amíg meg nem bizonyosodunk arról, hogy nemcsak elméletben tudja a lovaglás alapjait, hanem gyakorlatban is képes azokat bármilyen helyzetben alkalmazni. Tudni kell a segítségeket alkalmazni, szárat kezelni, előre hajtani a lovat és felvenni alacsonyabb jármódba, könnyű- és tanügetni és mindezeket természetesen kengyel nélkül is. Futószárról lekerülve törekszünk arra, hogy egy ideig, amíg átsegítjük a „nagy váltás” kezdeti nehézségein, egyedül foglalkozzunk a vendéggel.

Osztálylovaglás során maximum 4 embert fogadunk egyszerre, mert azt valljuk, hogy többre nem lehet szakszerűen egyszerre odafigyelni. Nem az egymás utáni vonatozást tanítjuk, hanem önálló munkát, önálló kommunikációt a lóval. A haladó lovasok az osztálylovaglás során mindig egyre nehezebb gyakorlatokat kapnak – természetesen tudásuknak megfelelően. A játékos gyakorlatok - bólyakapuk, slalom, rudak, cavalettik, járóiskola - egyrészt színesebbé teszik az órát, másrészt fejlesztik a lovas precízségét, távolságbecslését és lovastudását. Lovaink jól idomítottak, így segítőkész partnerei azoknak is, akiknek esetleg még nem annyira megy a lovaglás. A lovaink nagyon jól ismerik a testsúlysegítségeket, így aki fogékony rá, ill. versenyzőinknek szívesen tanítjuk a lovaglás mélyebb technikáit is. Nagyon fontos, hogy lovaink folyamatos munkában vannak – kevés vendég esetén versenyzőink lovagolják őket, vagy a jártatógépben dolgoznak, így többnyire kiegyensúlyozottak és nem tud bennük annyi felesleges energia felgyűlni, hogy a vendégeken éljék ki magukat.

Ügyesebb lovasaink elkezdhetik tanulni mind a díjugratás, mind a díjlovaglás alapjait is.

Equina Lovasfarm Akik biztonságosan közlekednek osztályban mindhárom jármódban, eljutottak arra a szintre, hogy terepre mehessenek - természetesen kísérővel - és lóhátról élvezhessék a természet szépségeit.

A legkisebbekre is gondolunk, hiszen pónilovainkon már 1,5 éves kortól lehet biztonságosan sétálgatni – a legkisebbek még szülői kísérettel, a nagyobbak pedig önállóan.

Magas szintű oktatásunknak köszönhetően, büszkék vagyunk arra, hogy egyesületünkben olyan gyerekek is sikeresen versenyeznek már, akik nálunk kezdték a nulláról a lovaglás tudományát elsajátítani.

Valljuk, hogy a lovaglás korfüggetlenül megtanulható. Nem feltétlenül az legyen a cél, hogy versenyezzünk. A lovaglás akkor is egy kikapcsolódás és élmény, ha csak tanulgatunk és hobbilovasként akár lóháton, akár lovunk mellett élvezzük a szabad levegőn való kikapcsolódást. Fontos, hogy lovagolni könyvből nem lehet megtanulni, „lovas látókörünk” szélesítésére olvassunk minél többet a lovakról és lovaglásról, de a lovaglás gyakorlati elsajátítását szakember segítségével végezzük.

A fejlődés szintjei:

1. Pónisétáltatás kicsiknek
A kicsik pónilovaink segítségével biztonságos körülmények között ismerkedhetnek meg a lovakkal és lovaglással. 1,5 – 5 éves korig ajánljuk. Játékos gyakorlatokon át fejleszthetjük a kicsik tartását, egyensúlyát, bátorságát.

2. Futószárazás során a kezdők játékos gyakorlatokon át ismerhetik meg a lovaglás alapjait, sajátíthatják el a biztonságos lovasülést és lovassegítségeket, és minden jármódban élvezhetik a lovaglás élményét kengyelben és kengyel nélkül egyaránt. Fokozatosan erősítjük meg a lovaglóizmokat is, vigyázva, hogy egyszerre ne legyen túl megterhelő. Megtanítjuk, hogyan kommunikáljunk testsúlysegítségeinkkel lovunkkal és megpróbáljuk mindennek a miértjét, elméleti hátterét is elmagyarázni. A kicsiket pónilovak, a nagyobb gyermekeket kisebb nagylovak, a felnőtteket pedig magas félvér lovak várják. Ha biztonságos a lovasülés és a szárkezelés, először lépésgyakorlatokat végzünk elengedve a futószárról, majd ügyesedve ezeket ügetésben, később vágtában is begyakoroljuk.

3. Haladók az osztálylovaglás során a futószáron megszerzett lovastudást fejlesztik tovább a pályán felügyelet mellett, de szabadon lovagolva: korrekt segítségadás, átmenetek, patanyomalakzatok, később bólyázás, rudazás, majd gyermek- és felnőtt versenyekre való felkészítés. Igazából a vágtázást is ebben a stádiumban lehet megtanulni.

4. Terep- és túralovaglás
Haladó és gyakorlott lovasok részére, akik mindhárom jármódban biztonságosan közlekednek. A ló, a lovas és a természet összhangja teszi feledhetetlen élménnyé a tereplovaglást. Erdőkkel, mezőkkel tarkított homokos utak egész napos túrázásra is nagyszerű helyszínt biztosítanak. A terep az eddigi kemény és kitartó munka gyümölcse. Teljesen másfajta lovastudás sajátítható el terepen, mint a pályán. Itt jobban magára és a lovára van utalva az ember, hiszen a terepvezető elöl megy, esetleg egy kísérő hátul, így nem tudja annyira korrigálni az ülést és a segítségadást, mint a pályán.

5. Versenyekre való felkészítés
Ha úgy gondolod, hogy magasabb babérokra szeretnél törni, az osztály- és tereplovaglásnál szeretnél többet elérni, akkor szakosodhatsz egy-egy szakág felé és szakedzők segítségével készülhetsz fel a versenyekre. Egyéni vagy csoportos edzéseket is választhatsz.

Rossz idő vagy talajviszonyok mellett a fedeles lovarda gondoskodik a szakszerű, biztonságos, eső- és szélmentes lovaglásról.

Oktató lovainkkal a www.lovasfarm.com weboldalon ismerkedhetnek.

További információ:
Simó Anikó 06-30-335-99-47
Blénesi László: 06-30-692-26-13
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.lovasfarm.com


Az Equina Lovasfarm lovastáborai

A tábor célja:
a természet, a lovak, a lovaglás és a lovas sportok megszerettetése és elérhetővé tétele mindazoknak, akik kedvelik a természetet és vonzódnak az állatokhoz, még akkor is, ha esetleg kevesebb lehetőségük van a természet és az állatok közelségében lenni.

A tábor alatt a gyerekek elsajátíthatják mindazt az elméleti (az állatok viselkedése, táplálkozása, a ló és a lovas biztonságos felszerelése, lóápolás, lovak felépítése, stb.)  és gyakorlati tudást, ami a biztonságos lovagláshoz és az állatok megértéséhez nélkülözhetetlen. Emellett megismerkedhetnek a farm többi állatával és a farméletmóddal, ami a városi gyerekek számára egy különleges vonzerőt jelent.

Equina LovasfarmA lovaglás mellett érdekes és változatos szabadidős, kulturális és élménytevékenységek teszik teljessé a tábort, melyeket maximálisan a gyerekek igényeihez igazítunk.

Tábortípusok:
- napközis tábor hétfőtől péntekig reggel 7- 8 órától 18 óráig (A napközis tábor esetében pickup szolgáltatás igénybe vehető: reggel megbeszélt időben és helyen felvesszük a gyereket, délután ugyanide visszavisszük. Lehetséges helyszínek többek között Gyál, Vecsés, Kőbánya-Kispest, Ecseri út, Europark, Népliget, stb.)
- bentlakásos tábor hétfőtől péntekig (Érkezés hétfő reggel, távozás péntek délután / este.)
- napi lehetőség (Amennyiben csak egy-két alkalommal szeretné igénybe venni a tábor szolgáltatásait, azt is megteheti napközis formában, de akkor minden esetben alkalmazkodni kell a tábor menetéhez.)

A tábor alapprogramja:
- napköziseknek napi 3x, bentlakásosoknak napi 5x étkezés
- lovaglás naponta 2x, kezdőknek min. napi 1 óra futószár, haladóknak min. napi 1,5-2 óra osztály és tereplovaglás – a gyakorlati oktatás kizárólag oktatókkal történik, mindenki az egyéni tudásszintjének megfelelően egyedül vagy kis fős csoportokban
- elméleti oktatás: minden amit a lovakról, lovasokról, lovaglásról tudni kell
- tábortűz gitárral, szalonnasütés, bográcsozás, esetleg tánccal
- kézműves foglalkozások (rajzoktatás, agyagozás, kosárfonás, fafaragás, nemezelés, fajátékkészítés, bőrözés, gyékényfonás igény szerint)
- szamaragolás
- egyéb sportolási tevékenység: ping-pong, foci, tollas, medencézés
- játékos vetélkedők, ügyességi versenyek
- éjszakai túra és bátorságpróba csokivadászattal
- táborzáró háziverseny és bemutató szülők részére, elméleti és gyakorlati teszt, végén közös bográcsozás és oklevelek átadása
(A közös bográcsozás fakultatív és a szülők, ismerősök részére külön térítéses: 800Ft/fő.)

Equina Lovasfarm Kiegészítő  programok a gyerekek igényei szerint:
- lovaskocsikázás
- strandolás egy közeli kiépített strandon
- kirándulás erdei picknickkel, akár lóháton
- biciklitúra
- tartás és koncentráció fejlesztő karateoktatás vagy reggeli torna
- Ócsa érdekességeinek feltérképezése (Madárvárta, XIII. sz-i reformátustemplom, tájház, pincesor, régi negyed, stb.)
- kirándulás a tanösvényen, Ócsa érintetlen tájvédelmi területeinek, a láposnak a megtekintése
- madárgyűrűzés, birkanyírás megtekintése
- struccfarm látogatás
- ismerkedés ősmagyar állatfajokkal
- nyelvoktatás angol és német nyelven (elsősorban lovas és farmkifejezések)
- számháború
- farméletmóddal ismerkedés (kecskefejés, birkanyírás, stb.)
- filmvetítés (lovasfilmek)
- ismerkedés népi hagyományokkal
- ismerkedés lovaglási stílusokkal (angol, western, ősmagyar, indián, stb) és lovassportokkal (díjlovaglás, díjugratás, military, fogatozás).
- íjászoktatás (elmélet és gyakorlat, haladóknak esetleg lovasíjászkodás)
- kutyakiképzés alapjai

A kiegészítő programokat mindenkor a tábor résztvevőinek kérése alapján alakítjuk ki a fennmaradó idő függvényében, tehát ezek a programok hétről hétre változhatnak.

Eső esetén egy nagy fedett lovarda áll a gyerekek rendelkezésére, mely alkalmas lovaglásra, egyéb sporttevékenységre, filmvetítésre, íjászkodásra, stb.

A tábor infrastruktúrája:
- külön férfi és női WC-k, kézmosók
- 3 melegvizes tusoló
- zárható szekrények
- kinti bográcsozóhely ülőkékkel, asztalokkal
- eső esetén fedett csarnok
- eső esetén fedett lovardában lovaglás
- büfé
- pancsoló medence
- kis park sátorhelyekkel, játszótérrel
- pihenő, társalgó szobák
A gyermekek elhelyezése faházban, 6 ágyas szobákban történik (emeletes és franciaágyak). Az étkezések egy nagy fedett teraszon zajlanak, az ebédet étteremből rendeljük.

Az Equina lovastáborok a szükséges engedélyekkel rendelkeznek, állandó ÁNTSZ felügyelet alatt állnak. A részvételhez orvosi igazolás szükséges („gyerek egészséges, táborozhat”).
Az esetleges betegségeket, rendhagyó étkezési szokásokat, odafigyelést igénylő dolgokat kérjük a jelentkezési lapon feltüntetni.

Felügyelet:
- állandó pedagógus felügyelet
- szakképzett lovas- és íjász oktatók
- szelíd, nyugodt és képzett lovak
- állandó programfelelősök
- esetleg meghívott előadók a különböző programokhoz
- szükség esetén orvos biztosítása

A táborok 2010-ben június 14-étől kezdődnek.

Augusztus utolsó hete edzőtábor haladó lovasok számára.
Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 16 fő.

Equina Lovasfarm

További információ:
Simó Anikó 06-30-335-99-47
Blénesi László: 06-30-692-26-13
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.lovasfarm.com


Az Equina Lovasfarm rendezvényei

Az Equina Lovasfarm rendezvényei nemcsak a lovaglás, hanem a nagyközönség számára is nyitottak, díjmentesen látogathatók. (A képzések ez alól kivételt képeznek.)

A rendezvények, versenyek célja, hogy a lovas közönséget még jobban beavassa a lovaglás és a versenysport rejtelmeibe, megmutassa, hogy kitartó munkával mikre lehet képes egy ló-lovas páros a versenyzés kezdeteitől kezdve egész a magasabb szintekig.

Célunk, hogy ne ragadjunk le egyetlen szakág mellett sem, hanem a lovassportok minél szélesebb palettáját ismerhesse meg a közönség.

2010. május 16. vasárnap: IV. Nyílt Családi Lovasnap

Díjmentes rendezvény ingyenes lovaglási lehetőséggel, lovasbemutatókkal és számos egyéb programmal.

Kérjük a részletekért és további ingyenesen látogatható versenyidőpontokért tekintse meg honlapunkat: www.lovasfarm.com

További információ:
Simó Anikó 06-30-335-99-47
Blénesi László: 06-30-692-26-13
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.lovasfarm.com


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés