Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Szőlősardói Hucul Lovasudvar PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 
2010. április 14. szerda, 11:19
 
Lovasudvarunk családi vállalkozásként működik, lovastáborok és lovastúrák szervezésével foglalkozunk főként, de vállalunk lovas oktatást, lókiképzést és bértartást is. Jelenlegi lóállományunk 10 túraképes ló, ebből 2 póni és 8 hucul, valamennyi jól kiképzett, gyakorlott túraló. Hagyományos magyar tiszafüredi mintájú fanyergeket használunk, magyar lovaglóstílusban.
 
 
Bővebben a túrákról és táborokról: lovastura.atw.hu
 
Lovas túrák az Aggteleki-hegységben és a Cserehátban.
Szőlősardói Hucul LovasudvarTáborainkban a kezdő, lovakkal-lovaglással épphogy ismerkedő gyerekektől a már haladó szintű ifjakig mindenféle lovastudású egyed megfordult már, maradandó élményt szerezve. A haladóknak túratáborokat szervezünk, egésznapos lovaglással. Lovastúráinkon értik meg vendégeink igazán, mit is jelent az, hogy a hucul a "Kárpátok biztos léptű hegyi lova". Az esetleg érkezéskor lovastudásában még kissé bizonytalan lovas az 5 napos túra végén úgy megy haza, mint aki mindíg is tudta, hogy lóra született...
Túravendágeink kényelméről 2-4 ágyas szobáink és családunk gondoskodik, házikoszt, zömében a kertünkből, udvarunkból kikerülő egészséges (mondhatni: bio!) alapanyagokból készült, hagyományos magyar ételekkel.
Érintetlen természeti környezet, múltat idéző apró falvak, civilizációs ártalmaktól mentes túraútvonalak, főként természetvédelmi területeken. Csillagtúráinkat az Aggteleki-hegység erdős, karsztlegelős felszínén vezetjük, szőlősardói bázisunkról, 2-5 napos tartammal, napi 30-50 km-es távok megtételével, természetesen megtekintve a környék nevezetességeit is, barlangtól a templomig, néprajzi gyűjteménytől a kolostorromig.. Csereháti körtúránk 4 ill.6 napos tartamú, 120-180 km a táv, melyet Szőlősardó és a Hernád völgye között teszünk meg, érintve számos települést. A szálláshelyek (a lovak elhelyezésére is alkalmas) falusi vendégházak, kategóriájukban minden kényelemmel ellátva. Reggeli, vacsora a szálláshelyeken, ebéd a déli pihenőn, melyet a kísérő kocsi juttat el oda, csakúgy mint a túrázók málháit a szálláshelyekre. A lovak: huculok - a Kárpátok biztos léptű hegyi lovai, melyet az tud igazán értékelni, aki lovagolt már hegyi terepen másfajta lóval. Akinek viszont ez lesz az első hegyi lovas túrája, az menthetetlenül beleszeret ezekbe a kistermetű, rendkívül kitartó, kényelmes hátú, jó munkakészségű lovacskákba. 12 évesnél fiatalabb gyerekeknek terepen is kiváló oktató pónikat tudunk biztosítani, tehát az egész család együtt túrázhat. Azon családtagok, kísérők, akik nem tudnak, vagy nem akarnak lóra ülni, de részt vennének a túrán, igény szerint terephintón követhetik a lovasokat. Túralétszám 3-8 fő lovas, + max. 4 fő hintón. 2-3 napos túrákat minden hétvégén rendezünk, hosszabb túrákat igény szerinti egyeztetett időpontokban.


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés