Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Néczin Lovas Klub PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 18
ElégtelenKitűnő 
2010. március 19. péntek, 10:44
Néczin Lovas Klub 2009 novemberében költözött át a lovardánk Váckisújfalura, a régi "Bodor - Tanyára". A Néczin család vette kezelésbe (természetesen ismerősök és a nagycsalád segítségével), s kisebb - nagyobb átalakítások után 2010 januárjában látogathatóvá vált a lovarda. A hely tökéletesen alkalmas kezdők - haladók, gyerekek és felnőttek lovagoltatására, lovaskocsikázásra, táborok szervezésére, lovastúrák, csoportos terepek szervezésére - hála a kitűnő terep adottságoknak, milliónyi útvonalvariáció és szebbnél szebb tájak állnak rendelkezésünkre. Lovardánk célja, hogy minden érdeklődő megfelelő oktatásban részesüljön; a kezdők szilárd alapokat szerezhetnek gyakorlatból és elméletből egyaránt, a haladók pedig versenyképes lovaglótudáshoz juthatnak és vizsgabiztos gyakorlati és természetesen elméleti ismeretekhez (rajtengedély-vizsga). Úgy gondoljuk, hogy áraink elég alacsonyak a mai árakhoz képest és csak a lovak havi takarmányozását fedezi. Pontosan azért, hogy ne csak a jómódúbbak férkőzhessenek lóközelbe, hanem a lókedvelő családok is megengedhessék maguknak a lovaglás örömét (még ha saját lovat nem is) és kellemesen, hasznosan tölthessék szabadidejüket. Szeretnénk, ha a lovas sport ma nem a pénzről szólna, ugyanis versenyeken gyakran látni "apuci kedvenceit" . Szeretnénk egy olyan lovas nemzedéket kialakítani, akik felelősségteljesen gondozzák a lovat, ésszel lovagolnak és hozzáértéssel szemlélnek majd egy-egy lovat vagy lovast a pályán és bízunk benne, hogy az itt szerzett tudásukat a későbbiek folyamán alkalmazzák avagy esetleg ők is továbbadják majd egy újabb generációnak.
És végezetül: A magyar lovas nemzet volt és lesz is!
 
Néczin Lovas Klub
Áraink:

Futószáras oktatás: 2000Ft/óra
Osztálylovaglás: 2500Ft/óra
Tereplovaglás: 2500Ft/óra
Bértratás: 50000Ft/hónap/ló

Elérhetőségeink: Néczin András, [lovardavezető, díjugrató szakedző ]: 06-20/339-4374
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Időpont egyeztetés lovaglás ügyben: Lászlóffy Csilla: 06-70/222-2745 (Hétköznap 13:15 - 21:00-ig, hétvégén 7:40- 21:00-ig)
 
 
Néczin Lovas Klub     Néczin Lovas Klub


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés