Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Ács Róbert a Díjlovagló VK Döntőn! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. március 06. szombat, 17:45
 

Tegnapelőtt érkezett a hír, hogy a Frankfurt mellett élő Ács Róbert szabadkártyásként indulási jogot szerzett a március utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő 's-hertogenboschi díjlovagló világkupadöntőre, melyben a 2009-2010-es világkupasorozat pontversenyének legjobb 15 párosa áll rajthoz.
 
 
Ács Róbert-Shannon 55
Fotó:Plfoto.com

Ács Róbert azért kapott szabadkártyát, mert Weinzauberrel kétszer is 70% feletti teljesítményt ért el a világkupa nagydíj zenés kűrjében, valamint egy fordulót (Brno) meg is tudott nyerni.
A páros idei fő úticélja a Kentuckyban megrendezésre kerülő világbajnokság, de ez a viszonylag váratlanul jött világkupadöntő-szereplés sem számít kisebb megmérettetésnek. Az pedig, hogy a páros a díjlovas világ jelenlegi közepén, Hollandiában vetheti össze tudását többek között Totilasszal, Parzivallal, Sunrise-zal és Warum Nichttel, különleges fénybe helyezi ezt az egyébként is rendkívüli lehetőséget.
Legutóbbi párosunk, aki világkupadöntőn szerepelt, az örökös Magyar Bajnok Dallos Gyula és a csodálatos Aktion volt, utoljára 1997-ben.
Sok sikert kívánunk Robinak!
 
FEI Díjlovagló Világkupadöntő 2009-2010, minősülések:

Nyugat-Európai Liga: Edward Gal (NED), Adelinde Cornelissen (NED), Imke Schellekens-Bartels (NED), Isabell Werth (GER), Matthias Alexander Rath (GER), Carola Koppelmann (GER), Patrik Kittel (SWE)
Közép-Európai Liga: Rapcewicz Michal (POL)
Csendes-Óceáni Liga:  Brett Parbery (AUS)
Észak-Amerikai Liga: (2 fő, minősülés még folyamatban)
Dél-Amerikai / Ázsiai Liga: Luiza Almeria (BRA)
Szabadkártyák: Nathalie zu Sayn-Wittgenstein (DEN), Devroe Jeroen (BEL), Ács Róbert (HUN)
 
2010.03.06
 
Forrás:Equime-design.hu

 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés