Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Meghívó az éves közgyűlésre
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. február 20. szombat, 08:36

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete nevében tisztelettel meghívom az Egyesület éves közgyűlésére.
Időpontja: 2010. március 12-én, pénteken 13 óra
Helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda díszterme
Amennyiben a meghirdetett időpontban a tagság 50%-a nem jelenik meg, úgy az alapszabály VI.1/3. pontja értelmében a közgyűlés változatlan napirendi pontokkal egy óra múlva, 14 órakor ismét összehívásra kerül, mely gyűlés, függetlenül a megjelentek számától határozatképesnek minősül.

A közgyűlésen kerül sor az aktuális tisztújításra, melyen a felügyelő bizottság három tagja, az elnök és az elnökség 6 tagja kerül megválasztásra.

A közgyűlés napirendi pontjai:
1.Elnöki köszöntő
2.2009. évi szakmai és pénzügyi beszámoló
3.Felügyelő Bizottság beszámolója
4.Tisztújítás (választások)
5.2010. évi szakmai és pénzügyi programok ismertetése
6.Egyebek

Az elnökség egy „választást előkészítő bizottság”-ot kért fel, melynek feladata, hogy felmérje és regisztrálja a tagság javaslatait a fent említett funkciókra.
Ezúton megadjuk a felkért kollégák nevét, elérhetőségét. Kérem, hogy személyi kérdéseket érintő javaslatát a bizottság valamely tagjának jelezze!
Tóth András (30/971-7725)
Kanics Ákos (30/939-6388) email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Faluhelyi Tibor (70/317-5726) email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Természetesen a közgyűlésen is lehetőség nyílik további jelöltek megnevezésére.
A személyi ügyekben történő szavazás az előző választások gyakorlatának megfelelően, valamint az egyesület alapszabályában elfogadottak alapján kerül lebonyolításra.
Ezúton is jelezzük, hogy a szavazati joggal azok az egyesületi tagok rendelkeznek, akiknek semmiféle pénzügyi tartozása nincs szervezetünk fele.

Megjelenésére feltétlenül számítok.

Budapest, 2010-02-01

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Zoltán sk.
elnök

Forrás:www.mslt.hu

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Lovas rendezvények 2010-ben

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés