Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Ilyen még nem volt! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. február 18. csütörtök, 08:16
 
Ilyen még nem volt!
 

                    I. Dunakanyar – Tahitótfalu Kettesfogathajtó Verseny  

Fogathajtóink az eddigi Európa- és világbajnokságokon 65 érmet, köztük 31 aranyat nyertek. E párját ritkító siker csak akkor folytatható – amit nagyon remélünk – ha az eddiginél is több versenyen újabb és újabb hajtótehetségeket fedezünk fel.

Ezért is előremutató és fontos a Tahitótfalui Lovassport Egylet B-kategóriás pontgyűjtő versenye.

 A községnek az országban egyedülálló módon hét – köztük egy első osztályú – tehetséges minősített fogathajtó versenyzője van. 

A verseny szakmai biztosítéka, hogy a hívó szóra több nemzetközi, sőt világverseny rendezésében, szervezésében jártas kiváló szakember – többek között Fintha Gábor a nemzeti fogathajtó válogatott szövetségi kapitánya, Dallos Andor, a sok nagy versenyt rendezett Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad igazgatója, Dobrovitz József fogathajtó világbajnok, a Közép-magyarországi Lovas Szövetség elnöke – segít a helybélieknek.

 Egyértelmű a tapasztalat, hogy a fogatverseny akkor igazán közönségcsalogató, sikeres, ha más rendezvénnyel párosul. A tahitótfalui fogatünnep ilyen szempontból egyedülálló, hiszen az országos – sőt nemzetközi – hírű, a három napon több tízezer látogatót vonzó  Eperfesztivál idején találkoznak itt a fogathajtóink.
 

Egyedülálló e verseny azért is, mert a hajtók a szépségében semmihez sem hasonlítható csodálatos vidékén, a Dunakanyarban ülnek bakra.

 A rendezők tudják: a siker csak akkor lesz teljes, ha a tahitótfaluiak igyekezete a környező települések, e térség összefogásával párosul.
 
2010.02.17
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés