Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Overdose ma versenypatkókat kapott PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. február 14. vasárnap, 12:30

Overdose ma versenypatkókat kapott

A PannoniaOverdose.hu a Berlin melletti hoppegarteni tréningtelepen beszélgetett Mikóczy Zoltánnal, percekkel azután, hogy Overdose hosszú idő után újra versenypatkókat kapott. Immáron semmi sem akadályozza, hogy teljes erőbedobással készüljön az idei versenyszezonra.


Legutóbb azzal búcsúztunk, hogy február 12-én kerül sor Overdose következő patkolására...

Kimondottan e miatt utaztam ki hozzá, immáron másodszor, amióta Németországban van. Ma, az eddigi ortopéd patkók helyett már versenypatkókat kapott. Éppen most, amikor beszélgetünk fejeződött be az ellenőrző röntgenfelvételek kiértékelése, amik azt mutatják, hogy a várakozásnak megfelelően nagyon jól alakul a paták növekedése, már majdnem egy centiméter vastagságú hordozó szél áll rendelkezésre. Azaz ki lehet jelenteni, hogy Overdose 100%-osan rendben van.

Ezek a patkók már minden tekintetben egyenértékűek azokkal, amelyeket a felkészülés alatt, illetve a versenyszezonban végig viselni fog?

Azzal a különbséggel, hogy a lábára most még nem szögeléssel, hanem ragasztással kerültek fel. Ez viszont nem változtat azon, hogy a felkészítési folyamat Ribárszki Sándor vezetésével kezdetét veheti.

Mi történt azóta, hogy a szlovák tulajdonosok kiszálltak?

Azt gondoltam, Overdose kötödését Magyarországhoz úgy tudom a legjobban megerősíteni, ha létrehozok egy Magyarországon bejegyzett vagyonkezelő Kft.-t, amibe a lovat apportként beviszem. Ez megtörtént. Innentől kezdve Overdose magyarságában már senki nem kételkedhet.

 Forrás:www.pannoniaoverdose.hu



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés