Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Melegítőpálya szabályok
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. február 08. hétfő, 20:32
John French Hunter Világ bajnok tanácsai
  1. Mindig a jobb kezek találkoznak a melegítőpályán, vannak egyes országok ahol viszont a bal kezeknek kell találkozniuk.
  2. Tudasd a melegítőpályán lévő többi lovassal, hogy használni akarod a melegítő pályán lévő akadályt azzal, hogy az edződ, barátod vagy segítőd az akadály mellé áll.
  3. Hívd fel a lovasok figyelmét arra,hogy ugratni készülsz, merre mész melyik akadályt akarod éppen ugratni egy határozott "Helyet kérek!"—"Kívül!"--- vagy "Belül!" jövök kiáltással.
  4. Mindig figyeld az "álmodozókat" a melegítőpályán akik az akadályok előtt vagy mögött sétálnak.
  5. Mindig engedj másokat is ugratni, és akkor téged is hagyni fognak. Nagyon durva, illetlen és nem sportemberhez méltó ha elfoglalja valaki az akadályt, rudakat, kanalakat stb. a melegítőpályán /pláne ha nem ritkán csak egy van!/ , vagy nem teszi fel a rudat amit levertek.
  6. Mindig legyen veled valaki aki segít a melegítőpályán, mert nem várhatod el /minden versenyen/ másoktól, hogy felrakják az általad levert rudakat.
  7. Légy türelmes, körültekintő és példamutató sportember.

 

Forrás: www.equisearch.com

Fordította: Bertók ViktorAdd hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés